Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJE TË ZBATIMIT TË MASAVE PËR NDJEKJE TË KOMUNIKIMEVE  


E-posta: k.namerkizaslednakomunod@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, katër anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet lidhur me: 

  • kryerjen e mbikëqyrjes së zbatimit të masave për ndjekje të komunikimeve; 
  • përcaktimin e ligjshmërisë së zbatimit të masave për ndjekje të komunikimeve nga organet e autorizuara (ATO); 
  • përcaktimin e efektivitetit të zbatimit të masave të veçanta hetuese; 
  • përgatit raport për mbikëqyrjen e kryer; 
  • vendosjen e bashkëpunimit ndërkombëtar për çështje që kanë të bëjnë me mbikëqyrjen e tillë; 
  • çështje tjera që kanë të bëjnë me organet e autorizuara (ATO) për zbatimin e masave për ndjekje të komunikimeve. 
Komisioni i paraqet raport Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për vitin paraprak, më së voni deri në fund të muajit shkurt në vitin rrjedhës

 

Kryetar: EMIL DIMITRIEV
Zëvendëskryetar:  DRAGAN CUKLEV
Anëtarë: 1. TANJA KOVAÇEV
2. ZORAN ILIOSKI
3. EJUP ALIMI

4. TRAJÇO DIMKOV
Zëvendësanëtarë: 1. LILJANA ZATUROSKA
2. GORAN MANOJLLOSKI
3. AGIM SHAQIRI
4. VESNA PEMOVA
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.