Takim i Kryetarit Xhaferi me komisarin evropian për Po...

E mërkurë, 15 janar 2020

Takim i Kryetarit Xhaferi me komisarin evropian për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim të Bashkimit Evropian, z. Oliver Varheji

Duke theksuar se vizitën e komisarit evropian e konsideron si mbështetje të përcaktimit të fuqishëm të shtetit për të mbetur në rrugën evropiane edhe krahas ngecjes me të cilën ballafaqohet, Kryetari Xhaferi shprehu shpresë se përpjekjet e përbashkëta do të rezultojnë me vendim për fillimin e negociatave në mars ose maj të këtij viti.
Lexo më shumë

Takim i Kryetarit Xhaferi me ambasadoren Bërnz ...

E mërkurë, 15 janar 2020

Takim i Kryetarit Xhaferi me ambasadoren Bërns

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sh.S. Kejt Mari Bërns.

Lexo më shumë

Kryetari Xhaferi në drekë tradicionale të Kr...

E enjte, 9 janar 2019

Kryetari Xhaferi në drekë tradicionale të Krishtlindjes te kreu i KOM

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot mori pjesë në drekën tradicionale të Krishtlindjes që kreu i Kishës Ortodokse të Maqedonisë - Kryepeshkopata e Ohrit, z. z. Stefan rregullisht e shtron me rastin e festave të Krishtlindjes dhe festës së emrit të tij - festës së Shën Martirit të parë Stefan. Në drekë ishin të pranishëm edhe Presidenti i shtetit Pendarovski dhe Kryeministri teknik Spasovski, si edhe një pjesë e anëtarëve të Sinodit të Shenjtë të KOM- KO. 

Lexo më shumë

Takim i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Republikës ...

E enjte, 9 janar 2020

Takim i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Republikës së Turqisë SH.T. Hasan Mehmet Sekizqok 

Kryetari Xhaferi i uroi ambasadorit sukses në kryerjen e misionit të përgjegjshëm diplomatik dhe shprehu kënaqësi për nivelin e lartë të marrëdhënieve bilaterale ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Turqisë a sidomos për bashkëpunimin e frytshëm ndërmjet dy kuvendeve.
Lexo më shumë

Shoqërimi i Fundvitit i Kryetarit Xhaferi me fëmi...

E hënë, 30 dhjetor 2019

Shoqërimi i Fundvitit i Kryetarit Xhaferi me fëmijët

Sot Kryetari Xhaferi dhe Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut ishin mikpritës të mysafirëve më të vegjël dhe më të dashur, fëmijëve të deputetëve dhe të punësuarve në dhomën ligjvënëse, për të cilët ishin përgatitur pako të përshtatshme të fundvitit të cilat ua ndante Baba Dimri.

Lexo më shumë

Kryetari Xhaferi me pritje solemne për mediumet...

E mërkurë, 25 dhjetor 2019

Kryetari Xhaferi me pritje solemne për mediumet

Kryetari Xhaferi organizoi pritje solemne në të cilën ishin të ftuar përfaqësuesit e mediumeve të cilët raportojnë për punën e Kuvendit të Republikës së Maqedonise së Veriut me ç'rast ua uroi edhe personalisht Vitin e Ri 2020 me dëshirë për vazhdim të mëtejshëm të bashkëpunimit.

Lexo më shumë

KRYETARI XHAFERI DHUROI PAKO PËR VITIN E RI 24.12.19...

E martë, 24 dhjetor 2019

KRYETARI XHAFERI DHUROI PAKO PËR VITIN E RI

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi edhe këtë vit vazhdoi me traditën veç më të vendosur të dhurimit të pakove për Vitin e Ri në formë të pakove joushqimore, respektivisht me material edukativ dhe pakove ushqimore për nxënësit në Shkollën e Veçantë Fillore "Idnina", në Shkollën e Veçantë Fillore "Dr. Zllatan Sremac" dhe fëmijëve të sëmurë në Klinikën Universitare për Sëmundje të Fëmijëve, Reparti i Onkologjisë.

Lexo më shumë

Fjalimi i Kryetarit Xhaferi në Simpoziumin “Vlerat e h...

E shtunë, 21 dhjetor 2019

Fjalimi i Kryetarit Xhaferi në Simpoziumin “Vlerat e humbura të kulturës turke në Ballkan dhe në Evropën Lindore”

Kam nderin dhe kënaqësinë që në emrin tim personal dhe në emër të deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kam mundësinë të përshëndes hapjen e këtij simpoziumi të rëndësishëm të titulluar “Vlerat e humbura të kulturës turke në Ballkan dhe në Evropën Lindore”, dhe të përshëndes prezencën e Kryetarit lartë të respektuar të Kuvendit të Madh Nacional të Republikës së Turqisë, z. Shentop...
Lexo më shumë

Takim i Kryetarit Xhaferi me Kryetarin e Kuvendit të M...

E shtunë, 21 dhjetor 2019

Takim i Kryetarit Xhaferi me Kryetarin e Kuvendit të Madh Nacional të Republikës së Turqisë Mustafa Shentop

Kryetari Xhaferi shprehu kënaqësi dhe urime që vizita realizohet në këtë ditë të rëndësishme për bashkësinë turke në Republikën e Maqedonisë së Veriut, respektivisht 21 Dhjetori, Dita e mësimit në gjuhën turke. 
Lexo më shumë

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME Z-NJËN SHARI BRAJAN, N&#2...

E enjte, 12 dhjetor 2019

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME Z-NJËN SHARI BRAJAN, NËNKRYETARE E INSTITUTIT NACIONAL DEMOKRATIK (NDI)

Gjatë takimit, Kryetari Xhaferi i uroi mirëseardhje z-njës Brajan dhe shprehu kënaqësi për bashkëpunimin e deritanishëm me IND (NDI) i cili deri tani është në nivel të shkëlqyer, dhe e theksoi kontributin e IND (NDI) në Kuvend, nëpërmjet projekteve dhe programeve të ndryshme. 
Lexo më shumë
1234...39                                        
Click