KRYETARI VELJANOVSKI REALIZOI TAKIM ME NENKRYETARIN E KOMIT...E premte, 15 shtator 2011

KRYETARI VELJANOVSKI REALIZOI TAKIM ME NËNKRYETARIN E KOMITETIT TË PËRHERSHËM TË KONGRESIT POPULLOR TË REPUBLIKËS POPULLORE TË KINËS Z. SANG GUOVEI

Në takimin ishin të pranishëm anëtarët e Komitetit të Përhershëm të Kongresit Popullor të Republikës Popullore të Kinës:  z.Sun Vensheng, z.Ren Maodong, z.Xhang Baixhia dhe z.Li Xhiang, ndërsa nga ana maqedonase ishin të pranishëm koordinuesit e grupeve parlamentare:   znj.Sillvana Boneva, z.  Talat Xhaferi, z.Igor Ivanovski, z.Goran Misovski, z.Rejhan Durmishi dhe deputetët z.Antonio Milloshovski, z.Aleksandar Spasenovski, z.Gordan Georgiev dhe z.Mende Dinevski.

Lexo më shumë

Takimi i kryetarit te Parlamentit Velanoski me ambasadorin ...E mërkurë, 14 shtatorë 2011

Takimi i kryetarit të Parlamentit Velanoski me ambasadorin e sapoemëruar amerikan në Republikën e Maqedonisë, E.T. Pol Volers

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.  Trajko Velanoski, sot e pranoi ambasadorin e sapoemëruar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Republikën e Maqedonisë, E.T. Pol Volers Në takimin, kryetari i Parlamentit Velanoski shprehi kënaqësinë nga niveli i arritur i marrëdhënieve miqësore ndërmjet dy shtetet dhe nga përkrahja të cilën Shtetet e Bashkuara të Amerikës I ja japin Republikës së Maqedonisë. 

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI RDHE KRYETARIN, ANETARET DHE ...Е enjte, 8 shtator 2011

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME ISH-KRYETARËT E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE KRYETARIN, ANËTARËT DHE ZËVENDËSANËTARËT E KOMISIONIT PËR ZBATIMIN E REFERENDUMIT TË VITIT 1991

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Trajko Veljanoski, me rastin e 8 Shtatorit – Ditës së pavarësisë së Republikës së Maqedonisë, realizoi takim me ish-kryetarët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Stojan Andov, Z. Savo Klimovski dhe Z. Ljubisha Georgievski; me kryetarin e Komisionit për zbatimin e referendumit të vitit 1991, Z. Nikolla Konevski dhe anëtarët dhe zëvendësanëtarët e Komisionit, Znj. Evica Dimovska, Z. Aleksandar Boshnjakovski, Z. Vedat Veli, Z. Agim Miftari dhe Z. Dimitar Vellkov

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME Z. STEFANO SANINO 27.07.1...E mërkurë, 27 korrik 2011

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME Z. STEFANO SANINO, DREJTOR I PËRGJITHSHËM I DIREKTORATIT TË PËRGJITHSHËM PËR ZGJERIM TË KOMISIONIT EVROPIAN

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Trajko Veljanoski, sot realizoi takim me Z. Stefano Sanino, drejtor i përgjithshëm i Direktoratit të Përgjithshëm për Zgjerim të Komisionit Evropian.  Pas takimit të realizuar të veçuar, drejtori i përgjithshëm, Z. Sanino, së bashku me Kryetarin e Kuvendit, Z. Veljanoski, realizoi takim të përbashkët me nënkryetarët e Kuvendit:  Znj. Svetllana Jakimovska, Znj. Suzana Saliu dhe Z.  Jani Makraduli; me koordinatorët e grupeve të deputetëve:  Znj. Silvana Boneva, Z. Talat Xhaferi, Z. Igor Ivanovski, Z. Imer Aliu, Z. Goran Misovski dhe Z. Rejhan Durmishi; si dhe me Z. Hajrulla Misini, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane dhe Z. Antonio Milloshoski, kryetar i Komisionit për Politikë të Jashtme.

Lexo më shumë

TAKIM I KRYETARIT VELJANOSKI ME Z. ROBIN DAVID SKOT, DEPUT...E martë, 26 korrik 2011

TAKIM I KRYETARIT VELJANOSKI ME Z. ROBIN DAVID SKOT, DEPUTET I PARLAMENTIT TË VIKTORIAS - AUSTRALI

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Trajko Veljanoski, e pranoi Z. Robin David Skot, deputet i Parlamentit të Viktorias – Australi. Në takim mori pjesë edhe deputeti në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, Z. Millorad Dodevski, i zgjedhur nga Njësia zgjedhore nëntë, që e përfshinë Australinë

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME Z. XHON HAJD, DEPUTET I PA...E premte, 22 korrik 2011

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME Z. XHON HAJD, DEPUTET I PARLAMENTIT NGA AUSTRALIA PERËNDIMORE

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Trajko Veljanoski, e pranoi Z. Xhon Hajd, deputet i Parlamentit nga Australia Perëndimorë.  Në takim mori pjesë edhe deputeti në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, Z. Millorad Dodevski, i zgjedhur nga Njësia zgjedhore nëntë, që e përfshinë Australinë.

Lexo më shumë

U KONSTITUUA PERBERJA E SHTATE PARLAMENTARE 27.06.2011...E hënë, 27 qershor 2011

U KONSTITUUA PËRBËRJA E SHTATË PARLAMENTARE

Pas zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare, më 25 qershor 2011, u konstituua Kuvendi i ri i Republikës së Maqedonisë, në të cilin u verifikuan mandatet e 123 deputetëve, ndërsa z. Trajko Veljanoski u rizgjodh në funksionin Kryetar i Kuvendit

Lexo më shumë
123    
Click