Активности

Вторник, 8 јануари 2019 година

Работна средба на претседателот Џафери со словенечкиот амбасадор Јазбец

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери, денеска оствари работна средба со амбасадорот на Република Словенија во Република Македонија, Н.Е. Милан Јазбец.