Кабинет на претседателот на Собранието 


Шеф на Кабинет на претседателот на Собранието 

Илир Селмани - собраниски државен советник за економски систем
il.selmani@sobranie.mk
Телефон: 02-3182-268 / 02-3104-404

Заменик шеф на Кабинет на претседателот на Собранието 

Вјолца Бајрами
v.bajrami@sobranie.mk
Телефон: 02-3182-270

Kабинетски службеник за протоколарни и организациски работи

Бојана Панковска - собраниски државен советник за јавни дејности 
B.Pankovska@sobranie.mk

Беса Дрндар - посебен советник на претседателот на Собранието за евроинтеграции и меѓународни односи
b.drndar@sobranie.mk
телефон: 02-3182-149


ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО

Раководител на Одделение за тековни активности на претседателот на Собранието

Советник за надворешна политика

Виш соработник за внатрешна политика

Соработник за тековни активности

Помлад соработник за тековни активности

Мартина Матеска
m.matevska@sobranie.mk
Телефон: 02-3182-353


ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПОДДРШКА НА РАБОТАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО И СОРАБОТКА СО ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ

Раководител на Одделение за поддршка на работата на претседателот на Собранието и соработка со други институции             

Советник за односи со јавноста  и соработка со други институции

Виш соработник за седници

Соработник за протоколарни работи

Помлад соработник за соработка со другите институции


ОДДЕЛЕНИЕ ЗА СТРУЧНО-АНАЛИТИЧКИ РАБОТИ

Раководител на Одделение за стручно-аналитички работи

Советник за правни и политички прашања 

Виш соработник за економски и финансиски прашања

Соработник за стручно-аналитички работи 

Миранда Фејзулаи-Мурсељи
e-mail: M.Fejzulai@sobranie.mk
Телефон: 02-3182-431

Помлад соработник за административна поддршка на стручно-аналитички работи

Емељ Фејзула
e.baftijar@sobranie.mk 
Телефон: 02-3182-353 / 02-3112-405 / 02-3113-268

Click