Давање свечена изјава - Башким Бесими...

02.04.2024
Денеска, во Охридската сала на Собранието, Башким Бесими, член на Советот на јавните обвинители на ...
Прочитај повеќе

Средба Митрески - Бомгартнер: Северна Македонија ...

29.03.2024
Претседателот на Собранието Јован Митрески денес оствари средба со aмбасадорот на Француската Репуб...
Прочитај повеќе

Претседателот Митрески на брифинг со новинарите...

28.03.2024
Денешната 149. пленарна седница е потенцијално последна пред почетокот на кампањата за претседател...
Прочитај повеќе

Претседателот Митрески се сретна со делегацијата ...

27.03.2024
Претседателот на Собранието, Јован Митрески денеска се сретна со членовите на Делегацијата на ад-хо...
Прочитај повеќе

СРЕДБА МИТРЕСКИ - СИЛВЕСТРИ: Северна Македонија и...

25.03.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, денеска оствари средба...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИТРЕСКИ СО НЕВЕНА ЈОВАНО...

21.03.2024
Претседателот на Собранието, Јован Митрески, денеска оствари средба со Невена Јовановиќ, амбасадорк...
Прочитај повеќе

Претседателот Митрески по повод Рамазан организир...

19.03.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, во чест на светиот мес...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески со шведската амб...

19.03.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, денеска оствари средба...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митревски со ученици од О...

14.03.2024
Што работат пратениците, колку треба да се учи за да се стане претседател на Собрание, што прават п...
Прочитај повеќе

Средба Митрески – Шљиванчанин: Северна Македонија...

13.03.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Јован Митрески денеска имаше средба со ...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click