ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ НА СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА АВ...

03.07.2024
Претседателот на Собранието, Африм Гаши, се сретна со Даниел Џозеф Емери, амбасадор на Австралија з...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Гаши со израелската амбас...

02.07.2024
Претседателот на Собранието, Африм Гаши, оствари средба со израелската амбасадорка, Н.Е. Симона Фра...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ ОСТВАРИ СРЕДБА СО АМБАСАДОРКАТ...

02.07.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Африм Гаши, се сретна со амбасадорката...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ СЕ СРЕТНА СО АМБАСАДОРОТ НА ЧЕ...

02.07.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Африм Гаши, имаше средба со амбасадоро...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Гаши со претставници од С...

02.07.2024
Претседателот на Собранието Африм Гаши оствари средба со претставници од Стопанска комора на Северо...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ СО ДИРЕКТОРОТ НА КАН...

26.06.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Африм Гаши оствари средба со директорот...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ АФРИМ ГАШИ СО ШЕФОТ НА МИ...

26.06.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Африм Гаши, денеска оствари средба со ...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Гаши со Делегација на бав...

26.06.2024
Претседателот на Собранието, Африм Гаши, денеска оствари средба со Делегацијата од баварскиот Парла...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ НА ПРОМОЦИЈА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА ...

25.06.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Африм Гаши, присуствуваше денеска на п...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ НА СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА В...

25.06.2024
За продолжување и интензивирање на соработката, како и за реализација на нови проекти, посебно во д...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click