Претседателот Џафери го презентира Извештајот за ...

24.01.2024
Претседателот Талат Џафери го одржа денеска последниот брифинг со новинарите во овој мандат на чел...
Прочитај повеќе

Претседателот Џафери го претстави Мандатниот изве...

23.01.2024
Претседателот Џафери, заокружувајќи го својот втор мандат како претседател на Собранието на Републи...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО Н.Е. БОРИСОВАС...

23.01.2024
Претседателот на Собранието, Талат Џафери, денеска оствари средба  со Н.Е. Едуардас Борисовас, ново...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Џафери со О`Брајан...

22.01.2024
Помошник државниот секретар на САД за европски и евроазиски прашања, Џемс О` Брајан, кој е во посет...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО МИНИСТЕРОТ ЗА Е...

17.01.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

Собранискиот канал со нова програмска шема: Совет...

11.01.2024
Советот на Собранискиот канал денеска ја одржа првата седница во овој пратенички состав. Членовите ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО Н.Е. АБДУЛАХ БИ...

10.01.2024
На денешната средба со Н.Е. Абдулах бин Мухамед Ал Шеикх, претседателот на Собранието на Кралството...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ ТРАДИЦИОНАЛНО НА БОЖИЌНО ЧЕС...

09.01.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска традиционално бе...
Прочитај повеќе

Новогодишна честитка од претседателот Џафери до г...

29.12.2023
Претседателот на Собранието, Талат Џафери, ја честита Новата 2024 година, посакувајќи да биде книга...
Прочитај повеќе

Новогодишен прием на претседателот Џафери за собр...

28.12.2023
Претседателот на Собранието, Талат Џафери, денеска, традиционално, одржа новогодишен прием за прате...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click