Средба Митрески – Агелер: Функционално и ефикасно...

08.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Јован Митрески денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

Митрески – Јуратовиќ: Силна поддршка од германски...

07.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, оствари денеска средба...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Јован Митрески со шефот н...

06.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, денеска имаше средба с...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески и на генералната...

06.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески и генералната секретарк...
Прочитај повеќе

Претседателот Митрески и Грегоријан, постојан пре...

05.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Јован Митрески денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Јован Митрески со италија...

02.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, оствари денеска средба...
Прочитај повеќе

Онлајн средба Митрески – Стефанчук: Северна Макед...

01.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, денеска имаше онлајн с...
Прочитај повеќе

СРЕДБА МИТРЕСКИ – ГИР: СИЛНА ПОДДРШКА ОД ЕВРОПСКА...

29.01.2024
Претседателот на Собранието, Јован Митрески, денеска оствари средба со амбасадорот на Делегацијата ...
Прочитај повеќе

Прва редовна координација во Собранието на новиот...

29.01.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, ја одржа првата редовн...
Прочитај повеќе

Јован Митрески ја презеде функцијата претседател ...

26.01.2024
Јован Митрески ја презеде функцијата претседател на Собранието на Република Северна Македонија од д...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click