Претседателот Митрески по повод Рамазан организир...

19.03.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, во чест на светиот мес...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески со шведската амб...

19.03.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, денеска оствари средба...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митревски со ученици од О...

14.03.2024
Што работат пратениците, колку треба да се учи за да се стане претседател на Собрание, што прават п...
Прочитај повеќе

Средба Митрески – Шљиванчанин: Северна Македонија...

13.03.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Јован Митрески денеска имаше средба со ...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИТРЕСКИ НА СЕДНИЦАТА З...

08.03.2024
Почитувани пратенички, Почитувани гости на денешната седница, Дами и господа, Секој ден, а особе...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески со грчката амбас...

06.03.2024
Претседателот на Собранието Јован Митрески денес оствари средба со амбасадорката на Република Грциј...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески со генералниот с...

05.03.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, денеска, имаше средба ...
Прочитај повеќе

Свечена изјава на новоизбраниот член на ДИК Абдуш...

04.03.2024
Новоизбраниот член на Државната изборна комисија, Абдуш Демири, даде денеска свечена изјава во Собр...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИТРЕСКИ СО АНГЕЛ АНГЕЛОВ...

29.02.2024
Претседателот на Собранието, Јован Митрески, денеска оствари средба со Ангел Ангелов, амбасадор на ...
Прочитај повеќе

Собраниска делегација положи цвеќе по повод 20-го...

26.02.2024
Делегација на Собранието на Република Северна Македонија, предводена од претседателот Јован Митреск...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click