Свечена изјава на новиот државен јавен обвинител ...

15.02.2024
Новоизбраниот јавен обвинител на Република Северна Македонија, Љупчо Коцевски, даде свечена изјава ...
Прочитај повеќе

Претседателот Митрески ги распиша претседателскит...

14.02.2024
Претседателот на Собранието, Јован Митрески, ги распиша денеска изборите за претседател на Републик...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИТРЕСКИ СО АМБАСАДОРОТ ...

13.02.2024
Денеска во Собранието се одржа средба на претседателот на Собранието на РС Македонија Јован Митреск...
Прочитај повеќе

Претседателот Митрески на координација побара коо...

12.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македнија, Јован Митрески, на денешната редовна ко...
Прочитај повеќе

Новите претседателка и членови на ДКСК дадоа свеч...

08.02.2024
Новите претседателка и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) дадоа дене...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески и на генералната...

08.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Јован Митрески и генералната секретарка...
Прочитај повеќе

Средба Митрески – Агелер: Функционално и ефикасно...

08.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Јован Митрески денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

Митрески – Јуратовиќ: Силна поддршка од германски...

07.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, оствари денеска средба...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Јован Митрески со шефот н...

06.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, денеска имаше средба с...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески и на генералната...

06.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески и генералната секретарк...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click