ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИТРЕСКИ НА СЕДНИЦАТА З...

08.03.2024
Почитувани пратенички, Почитувани гости на денешната седница, Дами и господа, Секој ден, а особе...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески со грчката амбас...

06.03.2024
Претседателот на Собранието Јован Митрески денес оствари средба со амбасадорката на Република Грциј...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески со генералниот с...

05.03.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, денеска, имаше средба ...
Прочитај повеќе

Свечена изјава на новоизбраниот член на ДИК Абдуш...

04.03.2024
Новоизбраниот член на Државната изборна комисија, Абдуш Демири, даде денеска свечена изјава во Собр...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИТРЕСКИ СО АНГЕЛ АНГЕЛОВ...

29.02.2024
Претседателот на Собранието, Јован Митрески, денеска оствари средба со Ангел Ангелов, амбасадор на ...
Прочитај повеќе

Собраниска делегација положи цвеќе по повод 20-го...

26.02.2024
Делегација на Собранието на Република Северна Македонија, предводена од претседателот Јован Митреск...
Прочитај повеќе

СРЕДБИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЈОВАН МИТРЕСКИ ВО РАМКИТЕ...

25.02.2024
На настаните по повод втората годишнина од почетокот на руската воена агресија врз Украина, претсед...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЈОВАН МИТРЕСКИ СО РУСЛАН ...

24.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, во рамките на посетата...
Прочитај повеќе

Давање свечена изјава - Зорица Павловиќ...

21.02.2024
Денеска, во Охридската сала на Собранието, Зорица Павловиќ, членка на Советот на јавните обвинители...
Прочитај повеќе

Средба Митрески - Дрекслер: Kонтинуирана и нeсмал...

21.02.2024
Претседателот на Собранието Јован Митрески денес оствари средба со амбасадорката на Сојузна Републи...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click