Обраќање на претседателот Митрески по повод одбел...

15.03.2024
...
Прочитај повеќе

Обраќање на претседателот на Собранието Јован Мит...

07.03.2024
Почитувани колеги, пратеници од Секцијата на Собранието во Парламентарното собрание на Франкофонија...
Прочитај повеќе

Обраќање на ПСРСМ Митрески по повод промоција на ...

06.03.2024
Почитувана претседателке на Национален совет за родова рамноправност г-ѓа Савка Тодоровска, Почиту...
Прочитај повеќе

Обраќање на претседателот на Собранието на Републ...

05.03.2024
ШЕЕСЕТ И ВТОР СОСТАНОК НА КОМИТЕТОТ ЗА СОЦИЈАЛНА И ХУМАНИТАРНА ПОЛИТИКА вторник, 5 март 2024 година...
Прочитај повеќе

Обраќање на претседателот Митрески на 80-годишнин...

27.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Јован Митрески, присуствуваше на денешн...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИТРЕСКИ ПРЕД ВРХОВНАТА...

24.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Јован Митрески, на покана од претседате...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА СВЕЧЕНАТА АКА...

15.12.2023
...
Прочитај повеќе

ПОЗДРАВЕН ЗБОР НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА ПОЧЕТОК...

13.12.2023
...
Прочитај повеќе

Обраќање на претседателот Џафери на јубилејната 2...

12.12.2023
...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ ПРЕД СЛУШАТЕЛИТЕ...

11.12.2023
...
Прочитај повеќе
 

Постари говори и обраќања ПСРМ

Click