ИЗВЕШТАИ ЗА РАБОТАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


  • Мандатен извештај на претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, за периодот aвгуст 2020 – јануари 2024 г.
симни го извештајот
  • Извештај за работата на претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, за периодот 1.1.2023 - 30.6.2023

симни го извештајот

  • Извештај за работата на претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, за периодот 1.1.2021 - 31.12.2021

симни го извештајот

  • Извештај за работата на претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, за периодот 1.1.2020 - 31.12.2020

симни го извештајот

  • Мандатен извештај на претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, за периодот мај 2017 - февруари 2020
симни го извештајот
Click