СРЕДБИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЈОВАН МИТРЕСКИ ВО РАМКИТЕ...

25.02.2024
На настаните по повод втората годишнина од почетокот на руската воена агресија врз Украина, претсед...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЈОВАН МИТРЕСКИ СО РУСЛАН ...

24.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Јован Митрески, во рамките на посетата...
Прочитај повеќе

Давање свечена изјава - Зорица Павловиќ...

21.02.2024
Денеска, во Охридската сала на Собранието, Зорица Павловиќ, членка на Советот на јавните обвинители...
Прочитај повеќе

Средба Митрески - Дрекслер: Kонтинуирана и нeсмал...

21.02.2024
Претседателот на Собранието Јован Митрески денес оствари средба со амбасадорката на Сојузна Републи...
Прочитај повеќе

Свечена изјава на новиот државен јавен обвинител ...

15.02.2024
Новоизбраниот јавен обвинител на Република Северна Македонија, Љупчо Коцевски, даде свечена изјава ...
Прочитај повеќе

Претседателот Митрески ги распиша претседателскит...

14.02.2024
Претседателот на Собранието, Јован Митрески, ги распиша денеска изборите за претседател на Републик...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИТРЕСКИ СО АМБАСАДОРОТ ...

13.02.2024
Денеска во Собранието се одржа средба на претседателот на Собранието на РС Македонија Јован Митреск...
Прочитај повеќе

Претседателот Митрески на координација побара коо...

12.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македнија, Јован Митрески, на денешната редовна ко...
Прочитај повеќе

Новите претседателка и членови на ДКСК дадоа свеч...

08.02.2024
Новите претседателка и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) дадоа дене...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Митрески и на генералната...

08.02.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Јован Митрески и генералната секретарка...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click