Средба на претседателот Гаши со јапонскиот амбаса...

18.07.2024
Претседателот на Собранието, Африм Гаши, оствари средба со јапонскиот амбасадор Оцука Казуја, при ш...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА К...

18.07.2024
Претседателот на Собранието Африм Гаши се сретна со Владо Ѓердовски и Кире Бабаноски од Канцеларија...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ АФРИМ ГАШИ СЕ СРЕТНА СО АМБАСАДОРКА...

17.07.2024
Претседателот на Собранието Африм Гаши оствари средба со украинската амбасадорка во Република Север...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ СО ДЕЛЕГАЦИЈА ОД НДИ...

10.07.2024
За време на престојот во САД, претседателот Гаши оствари средба и во Националниот демократски инсти...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО, АФРИМ ГАШИ...

10.07.2024
На маргините на Парламентарниот самит во Вашингтон, беше реализирана средба на претседателот на Соб...
Прочитај повеќе

УЧЕСТВО НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИ...

09.07.2024
Во пресрет на Самитот на НАТО*, посветен на одбележувањето на 75-годишнината од постоењето на Алија...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ СО КОНГРЕСМЕНИ ВО СА...

09.07.2024
Во рамките на активностите на делегацијата на Република Северна Македонија на Самитот на НАТО, на с...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ ОСТВАРИ ПРОШТАЛНА СРЕДБА СО К...

04.07.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Африм Гаши, оствари проштална средба с...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Гаши со хрватската амбаса...

04.07.2024
Претседателот на Собранието, Африм Гаши, оствари средба со Нивес Тигањ, амбасадорка на Република Хр...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГАШИ ГО ПРИМИ НА ПРОШТАЛНА СРЕДБА Х...

04.07.2024
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Африм Гаши, оствари проштална средба с...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click