СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ЕВРОПРАТЕНИЦИТЕ...

29.11.2022
Денес во Брисел, претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, оствари...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТ...

29.11.2022
„Поддршка на парламентарната демократија ширум светот: Градење демократска отпорност “...
Прочитај повеќе

Обраќање на Лолита Ристова за Денот на даночните ...

28.11.2022
Лолита Ристова, претседателка на Клубот на пратенички, денеска се обрати на тркалезната маса во рам...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА СВЕЧЕНАТА АКА...

28.11.2022
Почитуван  прв заменик-претседател на Република Северна Македонија, г. Груби,  Почитувани министри...
Прочитај повеќе

Претседателот Џафери, добитник на титулата „Docto...

25.11.2022
Денес во Тирана, претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, присуст...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ СО ШВЕДСКАТА АМБАС...

25.11.2022
Претседателот на Националниот совет за евроинтеграции, Александар Николоски, денеска оствари средба...
Прочитај повеќе

Парламентарна конференција на тема: „ Војната во ...

25.11.2022
На 20-та Есенска сесија на ПС на ОБСЕ, што се одржува од 24 до 26 ноември 2022 година во Варшава, П...
Прочитај повеќе

Пратеникот Дарко Каевски на состанок во Рејкјавик...

25.11.2022
На 24 и 25 ноември во Рејкјавик, седници одржуваат Претседателскиот комитет, Бирото, Ад-хок Комисиј...
Прочитај повеќе

Клубот на пратенички присуствуваше на презентациј...

25.11.2022
Како продолжение на нашата средба во март во рамките на одбележувањето на 19 годишнината на Клубот ...
Прочитај повеќе

Генералната секретарка Иванова на Форум во Ерусал...

24.11.2022
Делегација, предводена од генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, Цве...
Прочитај повеќе
 

Постари активности

Click