Aktivitete

E martë, 15 qershor 2021

Promovimi i mekanizmave të barazisë dhe solidaritetit në kuadër të kujdesit shëndetësor

Në kuadër të video-konferencës së Komitetit Parlamentar për Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP IEQ), që u mbajt në Podgoricë, Republika e Malit të Zi, që është njëherazi edhe kryesues i DP IEQ për këtë vit, morën pjesë edhe deputetët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut - Rashella Mizrahi, shefe e Delegacionit dhe Kastriot Rexhepi, anëtar i Delegacionit.

më shumë...

E martë, 15 qershor 2021

Takim i Kryetarit Xhaferi me SH.S. Nevena Jovanoviq

Sot Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi realizoi takim pune me ambasadoren e sapoemëruar të Republikës së Serbisë në Republikën e Maqedonisës ë Veriut, SH.S. Nevena Jovanoviq.

më shumë...

E shtunë, 12 qershor 2021

Fjalimi i Kryetarit Xhaferi në Ceremoninë e promovimit të gjeneratës së shtatëmbëdhjetë të absolventëve të UEJL-it

Sot është një ditë e rëndësishme për Universitetin, për stafin akademik dhe mbi të gjitha, për studentët e gjeneratës së shtatëmbëdhjetë të absolventëve të Universitetit të Evropës Juglindore dhe prindërit krenarë dhe unë jam i nderuar që sot kam mundësinë që në emrin tim personal, në cilësinë e Kryetarit dhe në emër të deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut t'ju përshëndes dhe t'ju përuroj për suksesin e arritur, për rrumbullakimin e ciklit të parë të arsimit tuaj të lartë, me dëshirë që dituria, njohuritë, shprehitë që i përfituat në këtë segment të rrugëtimit tuaj të jenë një themel, apo bazë e sigurt, solide dhe e fortë mbi të cilën do të vazhdoni të përsoseni, të zhvilloheni dhe specializoheni në jetën tuaj profesionale dhe zhvillimin në karrierë. 

më shumë...

E enjte, 10 qershor 2021

Pandemia ka treguar rëndësinë e sistemit të qëndrueshëm shëndetësor

Kryetari i Komisionit për Shëndetësi, Arben Ziberi dhe anëtarët realizuan takim me Delegacionin e Parlamentit të Ukrainës, i udhëhequr nga Valerij Zub, bashkëkryetar i Delegacionit nga Grupi Parlamentar për Marrëdhëniet Ndërparlamentare me Republikën e Maqedonisë së Veriut.

më shumë...

E enjte, 10 qershor 2021

Anëtarësimi në PABSEK - urë e re е miqësisë me botën

Shefja e Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik të Detit të Zi (PABSEK), Lidija Tasevska dhe anëtaret Bllagica Llasovska dhe Vjollca Ademi, realizuan takim me Xhemal Ozturk, shef i Delegacionit Turk në PABSEK dhe anëtar i Komisionit për çështjet ekonomike, tregtare, teknologjike dhe ekologjike të PABSEK-ut dhe Asaf Haxhiev, sekretar i përgjithshëm i PABSEK-ut.

më shumë...

E enjte, 10 qershor 2021

Takim i i Kryetarit Xhaferi me Delegacionin e Kuvendit të Ukrainës

Sot, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, realizoi takim me bashkë - kryesuesin dhe Delegacionin e Grupit Parlamentar të Marrëdhënieve Ndër-Parlamentare me Republikën e Maqedonisë së Veriut të Kuvendit të Ukrainës, z. Valerij Zub. Krahas tij, në përbërje të Delegacionit ishin edhe Maksim Perebijnis, kryetar i nënkomitetit të Mbrojtjes Shëndetësore, Dmitro Naljotov, kryetar i Nënkomitetit të Turizmit dhe Pushimoreve, Rostisllav Pallagusinec, zëvendës i udhëheqësit të Seksionit të Kabinetit për Sigurimin e Marrëdhënieve Ndërparlamentare dhe anëtarë tjerë.

më shumë...

E enjte, 10 qershor 2021

Takim i i Kryetarit Xhaferi me Delegacionin e PABSEC-ut

Sot Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, realizoi takim me Shefin e Delegacionit të Asamblesë Parlamentare të Organizatës së Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi, z. Xhemal Oztyrk dhe sekretari i përgjithshëm i PABSEC-ut, z. Asaf Haxhiev. Në takim ishin të pranishëm edhe deputetja Lidija Tasevska që është nominuar Shefe e Delegacionit të Kuvendit në PABSEC dhe sekretarja e përgjithshme e Kuvendit, znj. Cvetanka Ivanova.

më shumë...

E mërkurë, 9 qershor 2021

Takim pune i Komitetit për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive

Kryetarja e Komitetit për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, Arbana Pasholli, dje realizoi takim pune me anëtarët e Komitetit, përkatësisht koordinatorët e grupeve, ku u prezantuan idetë dhe propozimet në lidhje me aktivitetet e mëtejshme të Komitetit.

më shumë...

E mërkurë, 9 qershor 2021

Fjalimi i Kryetarit Xhaferi në pranim-dorëzimin e donacionit nga Republika Popullore e Kinës

Më vjen mirë që sot jam këtu në Manastir, bashkë me ju dhe ambasadorin e nderuar të Republikës Popullore të Kinës, Shkëlqesinë e Tij Zhang Xuo, që në mënyrë solemne të shënojmë pranim-dorëzimin e këtij donacioni të rëndësishëm, respektivisht këto 82 tablet aparate për Ju të dashur fëmijë, nxënës të Shkollës Fillore Komunale "Kërste Petkov Misirkov" dhe shkollave rajonale në Manastir. 

më shumë...

E mërkurë, 2 qershor 2021

TAKIM I LAMTUMIRËS I KRYETARIT XHAFERI ME SH.S. STJUART

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot realizoi takim të lamtumirës me ambasadoren e Australisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut me seli në Beograd, SH.S. Rut Karis Stjuart.

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 24
  •                          
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.