Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit Dhe Imunitetit

 

E-posta: k-delovnicki@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, tetë anëtarë dhe zëvendësit e tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet lidhur me: 

  • zbatimin e Rregullores së Kuvendit dhe të rregulloreve të trupave punues dhe jep mendim për zgjidhjen e çështjeve kontestuese; 
  • iniciativat për ndryshimin e Rregullores së Kuvendit dhe rregulloreve të trupave punues; 
  • propozimin e miratimit, përkatësisht të ndryshimit dhe plotësimit të Rregullores së Kuvendit; 
  • raportet e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për deputetë nga lista e kandidatëve që janë bërë deputetë për pjesën tjetër të mandatit; 
  • bazat e pushimit dhe marrjes së mandatit të deputetit dhe për këtë Kuvendit i paraqet raport; 
  • imunitetin e deputetëve 
  • vendosjen e bashkëpunimit ndërkombëtar për çështje që kanë të bëjnë me të drejtat e mandatit dhe imunitetit 
  • çështje të tjera në lidhje me Rregulloren dhe të drejtat e mandatit dhe imunitetit.              
Kryetar:  
zëvendëskryetar: SNEZHANA KALESKA-VANÇEVA 
anëtarë: 1. MIROSLLAV JOVANOVIQ
2. ALEKSANDAR KIRACOVSKI
3. SASHKO KOSTOV 
4. AGIM SHAQIRI
5. TRAJKO VELJANOVSKI
6. JOHAN TARÇULLOSKI 
7. KËRSTO MUKOSKI 
8. BORIS ZMEJKOVSKI
zëvendësanëtare: 1. GORAN MISOVSKI  
2. HARI LLOKVENEC
3. SASHKO ATANASOV
4. MIRSADA EMINI - ASANI
5. VLLADIMIR GJORÇEV 
6. 
7. NIKOLLA POPOVSKI  
8. ZORAN GJORGJIEVSKI 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.