TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME KRYETARIN Z. ZHAN-SHARL L...E martë, 27 gusht 2013

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME KRYETARIN E PARLAMENTIT TË FEDERATËS VALONI-BRUKSEL, BELGJIKË, Z. ZHAN-SHARL LIPERTO

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.  Trajko Veljanoski, u takua me kryetarin e Parlamentit të Federatës Valoni-Bruksel dhe kryetarin s komunës të qytetit Sambervill, z. Zhan-Sharll Liperto, i cili u shoqërua nga kryetari i Komunës së Kriva Pallankës, z. Arsenço Aleksov dhe zëvendëskryetari i komunës së Sambervillit, z.  Nikolla Dimon.

Lexo më shumë

KRYETARI- Z.BORUT PAHOR 17.7.13...E mërkurë, 17 korrik 2013

KRYETARI I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, Z. TRAJKO VELJANOSKI U TAKUA ME KRYETARIN E REPUBLIKËS SË SLLOVENISË, Z.BORUT PAHOR

Kryetari Veljanoski e informoi mysafirin për gjendjen politike aktuale të Republikës së Maqedonisë, për zgjedhjet e mbajtura lokale, për vullnetin e treguar të popullit ndaj tyre dhe për gjendjen e normalizuar pas ngjarjeve kah fundi i vitit të kaluar.

Lexo më shumë

DHENIA E DEKLARATES SOLEMNE PARA KRYETARIT VELJANOSKI 31.7...E mërkurë, 31 korrik 2013

DHËNIA E DEKLARATËS SOLEMNE PARA KRYETARIT VELJANOSKI

Zëvendësit e sapozgjedhur të avokatit të popullit të Republikës së Maqedonisë:  znj.Elena Gjorgonoska-Manevska, z. Naser Veseli, znj.Irina Stojanovska, z.  Vasal Jovanovski, z. Sllavço Timov, znj.Vaska Bajramovska-Mustafa dhe z. Daut Selimi, sot dhanë deklaratë me shkrim para kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski.

Lexo më shumë

KRYETARI VELJANOSKI E Z. FRAN HIMSKERK 10.7.13...E mërkurë, 10 korrik 2013

KRYETARI VELJANOSKI E MIRËPRITI DREJTORIN EKZEKUTIV TË KONSTITUENCËS HOLANDEZE TË BANKËS BOTËRORE, Z. FRAN HIMSKERK

Në takimin të dy bashkëbiseduesit këmbyen mendime për më shumë çështje të rëndësishme për bashkëpunimin ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Bankës Botërore. Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, e njoftoi mysafirin me interesin e madh dhe arsyen për bashkëpunim me Bankën Botërore, prej së cilës Republika e Maqedonisë merr ndihmë nën kushte shumë të volitshme dhe ndihma e Bankës Botërore bëri që kriza ekonomike mos të përhapet edhe në Republikën e Maqedonisë. 

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME Z. ENDRU ELLSBERI, DEPUTET...E hënë, 8 korrik 2013

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME Z. ENDRU ELLSBERI, DEPUTET NGA VIKTORIA, KOMENUELTHI AUSTRIALIAN

Deputeti australian, z. Endri Ellsberi, shprehu kënaqësi që pati mundësi ta vizitojë Republikën e Maqedonisë, si dhe të takohet me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski.

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME DELEGACIONIN E KOMISIONIT ...E hënë, 8 korrik 2013

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME DELEGACIONIN E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EVROPIANE TË PARLAMENTIT TË HOLANDËS

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, shprehu falënderim nga vizita e Delegacionit të Komisionit për Çështje Evropiane të Parlamentit të Holandës dhe njëkohësisht u falënderua për përkrahjen të cilën Republika e Maqedonisë në vazhdimësi e merr nga një mik siç është Holanda në lidhje me integrimin euroatlantik.

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI - Z. DIRK BRENGELLMAN 5.7.13...E premte, 5 korrik 2013

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME NDIHMËSIN E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË NATO-S, Z. DIRK BRENGELLMAN

Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, e informoi bashkëfolësin për ngjarjet politike aktuale në Republikën e Maqedonisë, me interesim të madh të qytetarëve për anëtarësim në NATO dhe përkushtimin e institucioneve në realizimin e atij procesi. 

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME MINISTRIN Z. TITUS KORLLAC...E mërkurë, 3 korrik 2013

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME MINISTRIN E PUNËVE TË JASHTME TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, Z. TITUS KORLLACEAN

Kryetar i nderuar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, shprehu falënderim për përkrahjen të cilën Republika e Maqedonisë e merr nga Republika e Rumanisë dhe e informoi bashkëfolësin për gjendjen politike aktuale në lidhje me integrimin euroatlantik të Republikës së Maqedonisë, duke shprehur keqardhje që Republika e Maqedonisë përsëri nuk mori datë për fillimin e negociatave me Bashkimin Evropian.

Lexo më shumë

KRYETARI I KUVENDIT TE REPUBLIKES SE MAQEDONISE NDAU FLETEF...E premte, 14 qershor 2013

KRYETARI I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË NDAU FLETËFALENDERIME PËR SHËRBIMIN PROFESIONAL TË KUVENDIT

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski në ceremoninë solemne, shërbimit profesional i ndau fletëfalënderime të cilat morën pjesë në organizimin e Konferencës së kryetarëve të Parlamenteve të PBEJL, që u mbajt në Ohër, 27-28 maj 2013.

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME KRYETARIN Z. ZHAN KLLOD MI...E hënë, 10 qershor 2013

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME KRYETARIN E ASAMBLESË PARLAMENTARE TË KËSHILLIT TË EVROPËS, Z. ZHAN KLLOD MINJON

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, duke shprehur kënaqësi për takimin, theksoi se përmbushja e detyrimeve dhe përpjekjet e Këshillit të Evropës janë me rëndësi esenciale për krijimin e shoqërisë demokratike.  Rekomandimet e Këshillit të Evropës për Republikën e Maqedonisë, gjithmonë janë pasqyrë e rekomandimeve për zhvillimin e mëtutjeshëm demokratik dhe Republika e Maqedonisë gjithmonë u kushton vëmendje të madhe këtyre rekomandimeve. 

Lexo më shumë
123...5      
Click