Takim i delegacionit të Kuvendit me kryetarin e Komun&...

E martë, 4 korrik 2017

Takim i delegacionit të Kuvendit me kryetarin e Komunës së Ulqinit, z.Nazif Cungu

Në vazhdimësi të vizitës së parë zyrtare të Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe Delegacionit në Mal të Zi, Kryetari Xhaferi dhe deputetët Dimitrievski dhe Ademi u takuan në Ulqin me Kryetarin e komunës, Z. Nazif Cungu dhe me përfaqësuesit e komunës. 

Lexo më shumë

Kryetari Xhaferi u takua me z. Vujanoviq, z. Pazhin dhe z. ...

E hënë, 3 korrik 2017

Kryetari Xhaferi u takua me z. Vujanoviq, z. Pazhin dhe z. Zenka 

Vizita e parë e Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi në Mal të Zi u vlerësua si konfirmim i marrëdhënieve të shkëlqyeshme bilaterale ndërmjet të dyja shteteve të cilat kultivohen në vazhdimësi. Duke theksuar stabilitetin politik si kusht për zhvillimin ekonomik, të dy bashkëbiseduesit u pajtuan se këmbimi ekonomik ka potencial shumë më të madh se vëllimi ekzistues dhe shprehën pritje se në periudhën që vijon do të kemi bashkëpunim ekonomik më intensiv i cili do të ketë ndikim pozitiv në aktivitetin e plotë ekonomik në të dyja shtetet. U shpreh gatishmëri për bashkëpunim në projekte të përbashkëta infrastrukturore dhe energjetike, si dhe bashkëpunim në sferën e turizmit. 
Lexo më shumë

Delegacioni parlamentar i udhëhequr nga Kryetari Xhafe...

E hënë, 3 korrik 2017

Delegacioni parlamentar i udhëhequr nga Kryetari Xhaferi për vizitë zyrtare në Malin e Zi

Me ftesë të Kryetarit të Kuvendit të Malit të Zi, Z. Ivan Brajoviq, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Talat Xhaferi e udhëheq delegacionin parlamentar të përbërë nga deputetët Z. Maksim Dimitrievski dhe Z. Xhevat Ademi. 

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Rumanisë, ...

E premte, 30 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Rumanisë, SH.T. Viorel Stanilla 

Në takimin e sotëm me ambasadorin e Rumanisë, SH.T. Viorel Stanilla, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, e përshëndeti mbështetjen e deritanishme që Rumania ia jep Republikës së Maqedonisë për integrimet euroatlantike dhe shpreson se ky proces i integrimit në BE do të marrë një dimension të ri dhe të fuqishëm në periudhën e ardhshme. 

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi me Dimitris Janakakis ...

E enjte, 29 qershor 2017 

Takimi i Kryetarit Xhaferi me shefin e Zyrës për lidhje të Republikës së Greqisë në Shkup, ambasadori z.  Dimitris Janakakis  

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me shefin e Zyrës për lidhje të Republikës së Greqisë në Shkup, ambasadori z. Dimitris Janakakis.

Kryetari Talat Xhaferi i dëshiroi mirëseardhje ambasadorit të Republikës së Greqisë dhe shprehu kënaqësi për sinjalet dhe shenjat e mira për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet shteteve pas vizitës së paradokohshme të ministrit të Punëve të Jashtme, z. Dimitrov në Athinë.  

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi me Genoveva Ruiz Kallavera...

E martë, 27 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me drejtoreshën e Drejtorisë për Zgjerim, kompetente për Ballkanin Perëndimor të Komisionit Evropian, znj. Genoveva Ruiz Kallavera

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim me drejtoreshën e Drejtorisë për Zgjerim, kompetente për Ballkanin Perëndimor të Komisionit Evropian, znj. Genoveva Ruiz Kallavera.

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi me ambasa...

E premte, 27 qershor 2017 

Takimi i Kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi me ambasadorin e Spanjës në Republikën e Maqedonisë z. Ramona Baroa Karanza  

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Spanjës në Republikën e Maqedonisë z. Ramona Baroa Karanza.

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadoren e sapoemërua...

E martë, 27 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadoren e sapoemëruar të Japonisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Keiho Haneda

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me ambasadoren e sapoemëruar të Japonisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Keiho Haneda.

Lexo më shumë

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME MINISTRIN E PUNËVE T&#203...

E premte, 23 qershor 2017 

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME MINISTRIN E PUNËVE TË JASHTME TË MBRETËRISË SË NORVEGJISË, Z. BORGE BRENDE

Sot, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Z. Talat Xhaferi realizoi një takim me Ministrin e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Norvegjisë, Z. Borge Brende, i cili qëndron në takim njëditor në Republikën e Maqedonisë. 

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT XHAFERI ME AMBASADORIN E POLONISË M...

E premte, 23 qershor 2017 

TAKIMI I KRYETARIT XHAFERI ME AMBASADORIN E POLONISË MULTANOVSKI  

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Polonisë në Republikën e Maqedonisë, z.  Jecek Multanovski.  Ai ia uroi zgjedhjen kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe i përcolli vërejtje pozitive për ngjarjet e fundit në Republikën e Maqedonisë. 

Lexo më shumë
1...353637...39                                        
Click