СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

KRYESIA E KLUBIT TË DEPUTETEVE (2010-2014)


TANJA TOMIQ, LSDM - KOORDINATORE

LILJANA KUZMANOVSKA, VMR0-DPMNE - ANËTARE E KRYESISË

SONJA MIRAKOVSKA, PRSD - ANËTARE E KRYESISË

DËSHIRA IMERI, BDI - ANËTARE E KRYESISË

MERAL UZEIRI-FERATI, PDSH - ANËTARE E KRYESISË

LENÇE NIKOLOVSKA, DP-ANËTARE E KRYESISË

LILJANA POPOVSKA, PDM - ANËTARE E KRYESISË 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.