Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ДЕЛЕГАЦИЈА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПАРЛАМЕНТАРНИОТ КОМИТЕТ ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА И АСОЦИЈАЦИЈА (МЕШОВИТ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОМИТЕТ ЕУ - РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА)


ДНЕВЕН РЕД

од Тринаесеттиот состанок на Мешовитиот парламентарен комитет РМ-ЕУ, 3-4 декември 2015 година, Скопје

  документ


ЗАВРШНИ ПРЕПОРАКИ

од Тринаесеттиот состанок на Мешовитиот парламентарен комитет РМ-ЕУ, 3-4 декември 2015 година, Скопје 

  документ


ЗАПИСНИК

од Тринаесеттиот состанок на Мешовитиот парламентарен комитет РМ-ЕУ, одржан на 3-4 декември 2015 година, Скопје

  документ

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.