Plenarni sednici
 
Пленарни седници


Осумдесет и втора седница на Собранието на Република Македонија

- На седницата ќе бидат поставувани пратенички прашања.


стенографски белешки   82 седница 11.12.1997

стенографски белешки   82 седница 1 продолжение 16.1.1998

стенографски белешки   82 седница 2 продолжение 19.3.1998

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.