Plenarni sednici
 
Пленарни седници


16 декември 1997 година

Осумдесет и трета седница на Собранието на Република Македонија

- Обраќање на претседателот на Република Македонија, г. Киро Глигоров пред пратениците во Собранието на Република Македонија.


стенографски белешки  83 седница 16.12.1997

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.