Plenarni sednici
 
Пленарни седници


3 јуни 1998 година

Деведесет и трета седница на Собранието на Република Македонија

- На седницата ќе бидат поставувани пратенички прашања.

стенографски белешки  93 седница 3.6.1998

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.