Plenarni sednici
 
Пленарни седници


3 април 2002 година

Сто и петта седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Предлог на просторниот план на Република Македонија.


стенографски белешки  105 седница 3.4.2002

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.