Plenarni sednici
 
Пленарни седници


8 мај 2002 година

Сто и шеста седница на Собранието на Република Македонија

- Седницата не започна во мандатниот период

стенографски белешки  106 седница 7.5.2002 година, а не е одржана во мандатниот период

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.