Plenarni sednici
 
Пленарни седници


27 мај 2002 година

Сто и осма седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Предлог на Декларација за состојбите на дел од северната граница на Република Македонија кон СР Југославија.


стенографски белешки  108 седница 27.5.2002

стенографски белешки  108 седница I продолжение 28.5.2002

стенографски белешки  108 седница II продолжение 29.5.2002

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.