Plenarni sednici
 
Пленарни седници


21 декември 2001 година

Деведесет и осма седница на Собранието на Република Македонија 

- Обраќање на претседателот на Република Македонија, г. Борис Трајковски, пред пратениците на Собранието на Република Македонија.

 
стенографски белешки  098 седница 21.12.2001

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.