Plenarni sednici
 
Пленарни седници


24 јануари 2002 година

Деведесет и деветта седница на Собранието на Република Македонија

Дневен ред:

- Оставка на министерот без ресор во Владата на Република Македонија, Доста Димовска.


стенографски белешки  099 седница 24.1.2002

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.