Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија

ПретседателФАЗЛИ ВЕЛИУ 

          ЧленовиИМЕР АЛИУ  
                             ЦЕНА МАТЕВСКА
                             ДАНИЕЛА ИРОТОВА ЛАЗАРЕВА 
                             ХРИСТИНА РУНЧЕВА  
                             РИСТО ПЕНОВ 
                             МЕНДЕ ДИНЕВСКИ 
 

Click