Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република

ПретседателВЛАДО БУЧКОВСКИ 

          Членови: АНЕТА СТЕФАНОВСКА  
                             КАТЕРИНА ДИМЕСКА  
                             ВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА  
                             МАРИНЕЛА ТУШЕВА  
                             РАФИС АЉИТИ  
                             МЕРАЛ УЗЕИРИ ФЕРАТИ 
 

Click