Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција

ПретседателНИКОЛА ЌУРКЧИЕВ 

          ЧленовиФЛОРА КАДРИУ 
                             ИЛИЈА КИТАНОСКИ 
                             АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ 
                             СОЊА ЃЕЛОВА СТОЈАНОВА  
                             СТОЈАН АНДОВ  
                             ЈУЛИЕТА МАРКУ 
 

Click