Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Србија

ПретседателБОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ 

          ЧленовиАБЕДИН ЗУМБЕРИ 
                             ИВАН СТОИЛКОВИЌ  
                             КРСТО МУКОСКИ 
                             АМДИ БАЈРАМ 
                             ТОМЕ ЧИНГОВСКИ  
                             САФЕТ НЕЗИРИ 
 

Click