14.03.2008

ЈУБИЛЕЈ
По повод 5-годишнината од постоењето на Клубот на пратенички на 7 март ќе се одржи свеченост на која на присутните гости е им се обрати координаторката на Клубот на пратенички и заменичките координаторки. Прославата ќе биде проследена со обиколка во Собранието на РМ и свечен коктел. „Кристална сала“, 13,00 часот.

06.03.2008

КЛУБОТ НА ПРАТЕНИЧКИ
По соработка со Националниот демократски институт на 17.03.2008 година, ќе одржи тркалезна маса со конгресмени од Претставничкиот дом на САД на тема „Имплементирање на законодавна стратегија”.  

Click