Собраниско раководствоВторник, 8 ноември 2011 година

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВЕЉАНОСКИ СО Г-ЃА ИНГРИД ДЕЛТЕНРЕ, ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР НА ЕВРОПСКАТА РАДИОДИФУЗНА УНИЈА

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, оствари средба со генералниот директор на Европската радидифузна унија (ЕРУ), г-ѓа Ингрид Делтенре.

 

Click