СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


GRUPI PARLAMENTAR I KUVENDIT TE REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E REPUBLIKËS SË MALTËS DHE REPUBLIKËS SË QIPROS


 Kryetar: NADICA TANÇEVA-TULIEVA  

AnëtarëANE LLASHKOVSKA  
                  DRAGAN CUKLEV 
                  DIVNA JOVKOVSKA-EVTIMOVSKA 
                  SONJA MIRAKOVSKA 
                  IVON VELIQKOVSKI 
                  NEXHATI JAKUPI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.