СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENTS OF MIDDLE EAST COUNTRIES


Chairman: GAZMEND ALIJI

Members: BETI KUZMANOVSKA
                    DIME MADZOVSKI
                    ELENA PAVLOVA
                    HAJRIJE MISIMI
                    MARINELA MARICHIKJ-TUSHEVA
                    ERDOGAN SARACH

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.