СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENTS BALTIC COUNTRIES: ESTONIA, LATVIA AND LITHUANIA


Chairman: LILJANA POPOVSKA

Members: MILE PACHEMSKI
                    DESIRA IMERI
                    EMILIJAN STANKOVIK
                    TANJA TOMIK
                    MARJANCHO NIKOLOV
                    NEXHATI JAKUPI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.