СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE KINGDOM OF SWEDEN


Chairman: MARINELA MARICHIKJ-TUSHEVA

Members: KOSANA NIKOLIK-MAZNEVA
                    VLADIMIR GJORCHEV
                    LILJANA ZATUROSKA
                    ANDREJ PETROV
                    NAXHI XHELILI
                    MITRE VELJANOSKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.