СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF BULGARIA


ChairmanILIJA DIMOVSKI

Members: VASIL PISHEV
                    BORISLAV STOJMENOV
                    GORDAN GEORGIEV
                    SAVE MARACHKOV
                    NAXHI XHELILI
                    PANCHE ORCEV
                    NEXHATI JAKUPI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.