СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF IRELAND


Chairman: ALEKSANDAR NIKOLOSKI

Members
: VESNA PEMOVA
                    PAVLE SAZDOV
                    NEDZATI JAKUPI
                    BEKIM KJOKU
                    GOLUPCHO ANGELOV
                    PANCHE ORCEV

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.