СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE CZECH REPUBLIC


Chairman: REJHAN DURMISHI

Members: DRAGAN CUKLEV 
                    PANCHE DAMESKI
                    ROMEO TRENOV
                    SUZANA SALIU
                    MILE ANDONOV
                    EMILIJAN STANKOVIK

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.