СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE USA


Chairman: VLADIMIR GJORCHEV

Members: SILVANA BONEVA
                    ALEKSANDAR SPASENOVSKI 
                    PAVLE SAZDOV
                    HAJRULA MISINI
                    IMER ALIU
                    GORAN MISOVSKI
                    ANDREJ PETROV

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.