СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE KINGDOM OF DENMARK


Chairman: MERAL UZEIRI-FERATI

Members: VESNA PEMOVA
                    ROMEO TRENOV
                    MILE PACHEMSKI
                    JULIETA MARKU
                    NATASHA SAVOVA-SALKOVSKA
                    PANCHE ORCEV

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.