СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENTS OF THE REPUBLIC OF KOSOVO


Chairman: XHEVAD ADEMI

Members: JORDAN PACHKOV
                    SVETLANA KARAPETROVA
                    TRAJCO DIMKOV
                    BEKIM FAZLIU
                    JANI MAKRADULI
                    VESNA BENDEVSKA
                    NAXHI XHELILI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.