СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE FRENCH REPUBLIC


Chairman: GORDAN GEORGIEV

Members: SILVANA BONEVA
                    KENAN HASIPI
                    JORDAN PACHKOV
                    DZEVAT ADEMI
                    BEKIM FAZLIU
                    TITO PETKOVSKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.