СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF PORTUGAL


Chairman: ANA PAVLOVSKA-DANEVA

MembersDRAGAN NASTESKI
                    SVETLANA KARAPETROVA
                    ILIJA KITANOSKI
                    SUZANA SALIU
                    BORCHE STAVROV
                    OLIVER SPASOVSKI
                    NIKOLCE ACEVSKI

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.