СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF ISLAND AND THE KINGDOM OF NORWAY


Chairman: VESNA BENDEVSKA

Members
: VELE GJORGJIEVSKI
                    DARKO DIMITRIESKI
                    DIME MADZOVSKI
                    HAJRIJE MISIMI
                    GOLUPCHO ANGELOV

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.